Alt på denne side er skrevet ud fra egen viden og personlige erfaringer, så det er på eget ansvar om du vælger at gøre som jeg eller noget jeg anbefaler. Søg altid professionel rådgivning og hjælp, hvis du er i tvivl.

Helsekostprodukter, råd og vejledning kan ikke stå alene samt ses som fuldt alternativ til “den almene medicinske praksis”. Jeg henstiller til almindelig sund fornuft og til at man søger læge, hvis man er syg.

Alle rettigheder til tekst og billeder på denne side tilhører energitillivet.nu og hvis der er hentet inspiration eller billeder andre steder fra, er dette nævnt og kilde er angivet. Hvis du ser noget af dit som jeg ikke har fået krediteret så send mig en mail.

Hvis du “låner” tekst eller lignende fra energitillivet.nu så kontakt mig først på:

srd (@) energitillivet. nu

og husk at henvise til min side

Hilsen

Susanne Rikke Demuth

energitillivet.nu

 

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *