Velkommen til siden om mine behandlinger
– her kan du læse mere om det jeg tilbyder i min klinik som en del af mine behandlingsforløb.
Jeg tager også imod klienter til zoneterapi behandling via sundhedsikring.

Du kan booke tid ved at klikke på den blå knap med teksten “Book en tid”.
Husk du kan altid ringe til mig eller sende sms på 27213431, hvis du har spørgsmål.


Er du faret vild i
kosttilskuds-junglen?

Er du i tvivl om du skal tage kosttilskud? 
Ved du om de kosttilskud du tager er den rette dosering for de kan have den ønskede effekt?

Jeg kan som biopat med min store viden inden for kosttilskud, naturlægemidler og urter,  hjælpe dig finde vej igennem kosttilskudsjunglen som en del af mine forløb i klinikken.

Sammen kan vi finde ud af om det overhovedet er relevant for dig at tage kosttilskud. Og hvis ja, så hjælper jeg dig med hvilke, dosering, mærke osv.

Jeg har hjulpet mange klienter med vejledning i at finde frem til kosttilskud, naturlægemidler og urter som er relevante lige præcis for dem.

I mine forløb er denne del derfor altid med fordi det er vigtigt du er dækket ind for at din krop kan komme i bedst mulig sundhedsmæssig balance. 

1:1 biopatisk forløb hos mig

Har du udfordringer med tilbagevendende smerter, hedeture, stofskifteproblemer og lav energi, træthed samt intet overskud til det der betyder noget i dit liv?

Dette kan som regel ikke løses på en enkelt behandling hos mig, men et biopatisk forløb vil så være en god idé.

I et biopatisk forløb hos mig får du den nødvendige hjælp og støtte igennem hele forløbet som er tilpasset dine behov og forudsætninger.

Du får redskaberne til at få det bedre og hjælpen til at gøre noget som hjælper på den lange bane. På den måde vil du endelig få mulighed for at opleve overskuddet og energien komme tilbage så du kan have energi til livet nu.

VIGTIGT!

Jeg giver dig redskaberne og rådgivningen samt er din katalysator i dit forløb, men husk det er dig som skal gøre tingene for at du oplever succes og opnår de ønskede resultater med forløbet hos mig. Jeg sørger for at hjælpe dig med evt. at justere i dit program eller tiltag, hvis det er relevant så forløbet passer til dig og det du ønsker.

Hvis du har spørgsmål til forløbet hos mig så kontakt mig via chatten her på siden eller send mig en mail.

Hvad er en vegatest og hvordan foregår det i min klinik som del af mine forløb?

Vegatest kan fx give indsigt i ubalancer i kroppen, allergier, mangel på næringsstoffer som vitaminer, mineraler og man kan teste produkters effektivitet med mere så derfor er den altid en del af mine forløb i klinikken.

Jeg starter med at finder et godt test punkt i din håndflade som jeg tester på.

Testen består af et let dobbelttryk med en sondespids (ligner nærmest en kuglepen) i håndfladen, mens du i den anden hånd holder en kontaktelektrode. Dette skaber en forbindelse til de testampuler der ønskes afprøvet og til apparatet som med lyd på en skala viser resultaterne.

Strømstyrken som sendes gennem kroppen er ganske svag og kan ikke mærkes.

Bemærk: Af sikkerhedsmæssige årsager udfører jeg ikke vegatest på børn under 7 år og heller ikke på gravide, folk med pacemaker, hjerteproblemer og uregelmæssig hjerterytme.

spørgsmål?

Ring på tlf 27 21 34 31 og få kort samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig

Kontakt mig på chatten i nederste højre hjørne.

Åben Hverdage kl. 9-17
(Lukket helligdage & weekend) 

Hvad siger mine klienter?

Fremragende
På basis af 13 anmeldelser
Fatma Ünkap
Fatma Ünkap
2023-10-22
Rikke er yderst behagelig og professionel omkring sit arbejde som biopat. 😊 Rikke er under forløbet også sød at svare på spørgsmål vis sms/ring, hvis der opstår behov for det imellem tjek og opfølgende videosamtaler. Jeg har købt en stor pakke, som er et halvt års forløb, hos Rikke ift. at få styr på mangler af vitaminer og mineraler. Jeg har haft flere tjek hos hende med vegatest og samtaler, hvorved vi har fået justeret kosttilskudsprogrammet, så det løbende er blevet tilpasset efter mit behov. Jeg har samtidig fået understøttet behandlingen hos hende med zoneterapeut hos anden behandler, da afstanden til Rikke er for langt ift. mit eget bopæl. Mit forløb hos Rikke har været yders tilfredsstillende og afhjulpet alle mine udfordringer ift. smerter i led/muskler, manglende energi og vægt. Jeg har nu fået overskud, sover igennem uden smerter og har tabt mig samt undgå yoyovægt. Stort tak til Rikke.🙏🏼 Jeg kan varmt anbefale Rikke og hendes biopatiske behandlinger😊.
Emine Celikcan
Emine Celikcan
2023-10-04
Virkelig godt og givende forløb med zoneterapi, nada og kosttilskud med gode resultater. Jeg skriver på vegne af min mor, som havde store problemer med begge sine knæ samt meget forhøjede levertal samt smerter og manglende energi og overskud. Hun havde så ondt at hun måtte bruge krykke og havde svært ved de daglige ting som at køre bil, gå i haven med mere. Rikke lavede program med støttende tilskud og anbefalede zoneterapi behandlinger jævnligt. Jeg har virkelig været bekymret for min mor og er så glad for vi valgte at komme i forløb hos Rikke fra Energi til livet nu. Vi føler os så trygge og min mor har det meget bedre. Hun skulle have opereret sine knæ ja, men behandlingen og programmet har været en afgørende og vigtig støtte i min mors forløb og gjort at vi som familie har kunne give lidt slip og lade Rikke tage over og hjælpe min mor. Min mor har været så glad for forløbet hos Rikke og elsker virkelig zoneterapibehandlingerne. Hun kan mærke at det har virkelig god effekt på hende og hun slapper af og nyder det hver gang. På blot 6 mdr. blev min mors levertal halveret/stabiliseret og min mor oplevede virkelig god lindring af smerter samt bedre bevægelighed, mere energi og overskud. Hun føler sig meget mere som sig selv igen og kan køre bil, gå i haven som hun elsker og meget andet. Vi kan virkelig varmt anbefale Rikke. Hun er imødekommende, fagligt dygtig, lyttende, professionel, støttende og virkelig god til at vejlede undervejs. Og ja zoneterapi behandlingerne er så skønne – ren forkælelse med god effekt oven i. Investér i forløb hos Rikke - det er alle pengene værd👍
Anni Hallengreen
Anni Hallengreen
2023-10-03
Rikke er utrolig dygtig og meget imødekommende og hjælpsom. Hun fik mig på rette spor med de rigtige vitaminer så energien kom tilbage. Endvidere fik jeg lige lidt tips med til hvad jeg kan supplere med af tilskud til mi n træning som jeg er gået i gang med. Kan klart anbefale Rikke 😀
Stella O
Stella O
2023-09-28
Jeg kan kun anbefale et forløb hos Rikke. Hun er dygtig og rigtig sød og empatisk. Hun har hjulpet mig til et bedre energiniveau ved hjælp af zoneterapi, NADA og kosttilskud.
Tina Hansen
Tina Hansen
2023-09-26
Jeg fik anbefalet " Energi til livet nu " Jeg er kommet i overgangsalderen og døjede med mundtørhed, hedeture, ondt i kroppen, træthed, svært ved at sove og ingen energi. Efter vega testen som Rikke fortog, blev jeg anbefalet forskellige natur præparater, som ville afhjælpe mine problemer og jeg må sige, at det har hjulpet. Jeg har fået energien tilbage, ikke ondt i kroppen mere, jeg har ingen problemer med at falde i søvn, mundtørheden er også væk, samt hedeturerne er der sjælderne. Jeg kan kun takke, Rikke for hendes kæmpe hjælp, hun har ydet mig. Hun har i forløbet, givet mig zoneterapi, som også har haft en stor indflydelse på mit forløb. Jeg kan VARMT anbefale " Energi til livet nu "
Vibeke Petersen
Vibeke Petersen
2023-09-02
Rikke har mine varmeste anbefalinger. Her er min oplevelse af Energi-forløbet Det er noget af det bedste jeg har gjort for min krop efter 3½ års sygdom. Jeg var temmelig langt nede på grund af smerter, da jeg tog kontakt til Rikke. Det blev lidt spændende fordi Rikke kun kendte min sjældne sygdom fra et teoretisk synspunkt. Vi gik godt i spænd fra første besøg og meget af det hun kunne fortælle fra vega-test gav pludselig mening. Jeg havde brug for at få rettet vitamin/mineral balancen op og få energi fra bedre steder end koffeinpiller. Rikke testede mine kosttilskud og vi fik fjernet dem, som ikke gjorde noget for mig. Alt blev passet ind i forhold til den medicinske behandling. Jeg fik introduceret flere tilskud, som jeg havde undgået, af skræk for at gøre noget forkert. Energien vendte stille og roligt tilbage I løbet af få måneder og smerterne er mindre. Det kan også ses på mine blodprøver som er stabile og blodtrykket er også mere normalt. Rikke har lyttet til mig, og fundet dokumentation for de forskellige kosttilskud/mineraler, og givet gode råd til hvad jeg kunne gøre for mig selv. Tusind tak Rikke, det tager jeg med mig fremover ❤️
hamide cetin
hamide cetin
2023-09-02
Jeg er meget glad for mine behandlinger hos Rikke og har fået mere energi og overskud til hverdagen. Hun kan varmt anbefales, da hun er meget kompetent på området😊
Sara Maria Vrist Wolfsberg
Sara Maria Vrist Wolfsberg
2023-08-14
Kan varmt anbefale et forløb hos Rikke. Hun er meget dygtig og omsorgsfuld, og hendes dejlige, beroligende zoneterapi og programmet med kosttilskud har været en rigtig god støtte i mit stress - forløb, og at have hende på sidelinjen har været rigtig trygt. Er så glad for at jeg gav mig selv den gave at tage et forløb hos hende ❤️
Connie Brasen Drøhse
Connie Brasen Drøhse
2021-09-12
Kan klart anbefales. Man mødes med åbenhed, venlighed og kompetence. Fantastisk zoneterapibehandling. Vegatest rigtig fint. Anbefalingerne har virket godt. Juanita Connie
Benedicte Isabella Dyekjær
Benedicte Isabella Dyekjær
2021-04-23
Susanne Rikke er super sød og imødekommende. Her føler man sig velkommen og lyttet til. Susanne Rikke virker meget kompetent og gav mig rigtig råd om kost og kosttilskud, jeg nu skal til at prøve af :-)
Medlem af branceforeningen Danske Terapeuter
RAB-registreret Zoneterapeut
Uddannet Biopat/naturopath ibm

Hvad kan jeg tilbyde i min
klinik i Havdrup?

Jeg tilbyder forløb med vegatest, biopatiske konsultationer, zoneterapi og
øreakupunktur.

Klik på den blå knap herunder og opret dig ganske uforpligtende og book en tid til 

første konsultation.

Er du i tvivl om, hvad du har behov for?
Kontakt mig via messenger og bestil en kort tlf samtale eller ring på tlf 27213431.


Her er nogle eksempler på, hvad mine klienter kommer med

Stress og stress-symptomer

Søvnproblemer

Kronisk træthed

Eksem og andre hudproblemer

Autoimmune tilstande

Astma og Allergier

Fordøjelsesproblemer

Gentagne forkølelser

Smerter

Forhøjet blodtryk

Hormonelle ubalancer

Hovedpine

Svækket Immunforsvar


Energi til livet nu v/Susanne Rikke Demuth – CVR-NR.: 41398558