Velkommen til siden om mine behandlinger – her kan du læse mere om det jeg tilbyder i min klinik.
Du kan booke tid ved at klikke på den blå knap med teksten “Book en tid”.
Husk du kan altid ringe til mig eller sende sms på 27213431, hvis du har spørgsmål.


Er du faret vild i
kosttilskuds-junglen?

Er du i tvivl om du skal tage kosttilskud?
Ved du om de kosttilskud du tager er den rette dosering for de kan have den ønskede effekt?

Jeg kan som biopat med min store viden inden for kosttilskud, naturlægemidler og urte hjælpe dig finde vej igennem kosttilskudsjunglen.

Sammen kan vi finde ud af om det overhovedet er relevant for dig at tage kosttilskud. Og hvis ja, så hjælper jeg dig med hvilke, dosering, mærke osv.

Jeg har hjulpet mange klienter med vejledning i at finde frem til kosttilskud, naturlægemidler og urter som er relevante lige præcis for dem.

1:1 biopatisk forløb hos mig

Har du udfordringer med tilbagevendende smerter, hedeture, stofskifteproblemer og lav energi, træthed samt intet overskud til det der betyder noget i dit liv?

Dette kan som regel ikke løses på en enkelt behandling hos mig, men et biopatisk forløb vil så være en god idé.

I et biopatisk forløb hos mig får du den nødvendige hjælp og støtte igennem hele forløbet som er tilpasset dine behov og forudsætninger.

Du får redskaberne til at få det bedre og hjælpen til at gøre noget som hjælper på den lange bane. På den måde vil du endelig få mulighed for at opleve overskuddet og energien komme tilbage så du kan have energi til livet nu.

VIGTIGT!

Jeg giver dig redskaberne og rådgivningen samt er din katalysator i dit forløb, men husk det er dig som skal gøre tingene for at du oplever succes og opnår de ønskede resultater med forløbet hos mig. Jeg sørger for at hjælpe dig med evt. at justere i dit program eller tiltag, hvis det er relevant så forløbet passer til dig og det du ønsker.

Hvis du har spørgsmål til forløbet hos mig så kontakt mig via chatten her på siden eller send mig en mail.

Hvad er en vegatest og hvordan foregår det hos mig i min klinik?

Vegatest kan fx give indsigt i ubalancer i kroppen, allergier, mangel på næringsstoffer som vitaminer, mineraler og man kan teste produkters effektivitet med mere så derfor er den altid en del af mine biopatiske konsultationer.

Jeg starter med at finder et godt test punkt i din håndflade som jeg tester på.

Testen består af et let dobbelttryk med en sondespids (ligner nærmest en kuglepen) i håndfladen, mens du i den anden hånd holder en kontaktelektrode. Dette skaber en forbindelse til de testampuler der ønskes afprøvet og til apparatet som med lyd på en skala viser resultaterne.

Strømstyrken som sendes gennem kroppen er ganske svag og kan ikke mærkes.

Bemærk: Af sikkerhedsmæssige årsager udfører jeg ikke vegatest på børn under 7 år og heller ikke på gravide, folk med pacemaker, hjerteproblemer og uregelmæssig hjerterytme.

spørgsmål?

Ring på tlf 27 21 34 31 og få kort samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig

Kontakt mig på chatten i nederste højre hjørne.

Åben Hverdage kl. 9-17
(Lukket helligdage & weekend) 

Hvad siger mine klienter?

Kan klart anbefales. Man mødes med åbenhed, venlighed og kompetence. Fantastisk zoneterapibehandling. Vegatest rigtig fint. Anbefalingerne har virket godt. Juanita & Connie

Juanita & Connie

Klienter vegatest & zoneterapi

“Rikke er super sød og imødekommende. Her føler man sig velkommen og lyttet til. Rikke virker meget kompetent og gav mig rigtig gode råd om kost og kosttilskud, jeg nu skal til at prøve af :-)”

Benedicte

Klient vegatest, energi screening og elektroakupunktur behandling

Jeg har været rigtig tilfreds med mit besøg hos dig. Jeg har fået købt de piller du anbefalede mig at tage, og jeg synes allerede at jeg kan mærke at jeg har fået det bedre, ikke så træt mere og føler mig udhvilet om morgenen, så det er jo rigtig dejligt.

Birgitte

Klient vegatest

Det var super dejligt at komme hos dig, synes du er fantastisk til at forklare, fortælle om produkterne og hvad man skal gøre for at få det bedre. Og så er du vild god til at få en til at føle sig velkommen og det var også rigtig dejlig zoneterapi, jeg var hel afslappet resten af dagen 🙂 Jeg er startet på de forskellige vitaminer m.m og glæder mig til at se hvordan det kommer til at gå.

Mette

Klient vegatest, energi screening og elektroakupunktur behandling

Det var super dejligt at komme hos dig, synes du er fantastisk til at forklare, fortælle om produkterne og hvad man skal gøre for at få det bedre. Og så er du vild god til at få en til at føle sig velkommen og det var også rigtig dejlig zoneterapi, jeg var hel afslappet resten af dagen 🙂 Jeg er startet på de forskellige vitaminer m.m og glæder mig til at se hvordan det kommer til at gå. 

Susanne

Klient vegatest & zoneterapi

Jeg plejer at tage mange vitaminer men alligevel er min krop ud af balance. Rikke har lagt et program som jeg skal følge med efter jeg have får Vegatest og energysceening. Rikke er virkelig sød og kompetent i hendes fag. Når jeg har spørgsmål , der får jeg altid hjælp med en god forklaring og afklaring på min tvivl. En varm anbefaling her fra og I vil være glade for , at være hos Enegitillivet.nu klinik.

Vivian

Klient vegatest, energi screening og elektroakupunktur behandling

Har været sygemeldt med stress fra december 2020. Har nærmest ligget i fosterstilling uden energi. Kunne ikke koncentrere mig eller være sammen med andre mennesker.

Jeg så Rikkes webinar om adaptogene urter og stress i februar 2021 og bestilte hurtigt en biopatisk konsultation hos hende . Jeg fik så anbefalet forskellige vitaminer, urter og mineraler. Efter 3 uger begyndte jeg at mærke at min energi langsomt begyndte at komme tilbage.

I dag er jeg nået langt. Kan være vågen hele dagen. Går uden problemer 6-7 km i et stræk. En kæmpe sidegevinst er, at jeg har tabt 7 kg. Trangen til søde sager er forsvundet. Jeg har simpelthen ikke lyst til det mere.

I april 2021 fik jeg i forbindelse med opfølgning lavet en vegatest og energi screening. Den viste bl.a. der var ubalance i venstre side af min krop. Selvfølgelig var der det, for jeg har i over et år, haft en nerve i klemme i skulderen, som gør det brænder ned i min arm, tommel og pegefinger. Rikke sendte strøm igennem min arm. Og for første gang i et år kunne jeg mærke mine muskler i armen, som de engang var. Smerterne er ikke væk endnu, så jeg skal helt sikkert prøve energi screening med elektro-akupunktur igen hos Rikke, for jeg tror på at det vil hjælpe.

Jeg giver Rikke mine varmeste anbefalinger!

Tina Jørgensen Vegatest & energi screening samt elektro akupunktur klient

Hvad kan jeg tilbyde i min
klinik i Havdrup?

Vegatest, biopatisk konsultation, gunalight-lysterapi, zoneterapi, øreakupunktur og sundhedstjek.

Klik på den blå knap herunder og opret dig ganske uforpligtende og se de forskellige muligheder.

Er du i tvivl om, hvad du har behov for af behandlinger?
Kontakt mig via messenger og bestil en kort tlf samtale eller ring på tlf 27213431.


Her er nogle eksempler på, hvad mine klienter kommer med

Stress og stress-symptomer

Søvnproblemer

Kronisk træthed

Eksem og andre hudproblemer

Autoimmune tilstande

Astma og Allergier

Fordøjelsesproblemer

Gentagne forkølelser

Smerter

Forhøjet blodtryk

Hormonelle ubalancer

Hovedpine

Svækket Immunforsvar


Medlem af branceforeningen FDZ
RAB-registreret Zoneterapeut
Uddannet Biopat/naturopath ibm

Energi til livet nu v/Susanne Rikke Demuth – CVR-NR.: 41398558