Disclaimer/
copyright

Alt på denne side er skrevet ud fra egen viden og personlige erfaringer og jeg kan derfor ikke stilles til regnskab for om du vælger at følge mine råd og anvisninger fra denne webside. Søg altid professionel rådgivning, hvis du er i tvivl.

Helsekostprodukter, råd og vejledning kan ikke stå alene samt ses som fuldt alternativ til “den almene medicinske praksis”. Jeg henstiller til almindelig sund fornuft og til at man søger læge, hvis man er syg.

Alle rettigheder til tekst og billeder på denne side tilhører energitillivet.nu og hvis der er hentet inspiration eller billeder andre steder fra, er dette nævnt og kilde er angivet. Hvis du ser noget af dit som jeg ikke har fået krediteret så send mig en mail.

Hvis du “låner” tekst eller lignende fra energitillivet.nu så kontakt mig først på:

srd (@) energitillivet. nu 

og husk at henvise til min side


Hilsen

Susanne Rikke Demuth

energitillivet.nu


Hvad siger mine klienter?

Hvis du vil sætte foden det rigtige sted! Hos Rikke møder man smil, varme og ro – nærvær og indlevelse. Måske er det oplevelsen af at blive mødt, der hvor man er, i nuet, netop den dag, man træder ind af døren. Jeg bruger zoneterapien til at opretholde balancen i krop og sind, og der er ingen tvivl om, at behandlingerne er meget effektive, Rikke er meget dygtig til sit fag – og til at sætte ind, der hvor der er brug for det. Altid er der god tid og oprigtig interesse for at finde indsatsområderne, inden behandlingen påbegyndes.  Jeg vil helt klart anbefale Rikke. 

Malene

Zoneterapi klient

“Mit første møde hos Susanne gik over alt forventning. Hun sikrer et fortroligt rum, hvor du fra første sekund føler dig tilpas. Dette er vigtigt, hvis man skal drage nytte af behandlingen. Susanne er udover ar være et behageligt menneske også meget fagligt dygtig. Hun giver sig tid til at høre om dine problemer, således hun kan tilrettelægge den korrekte behandling. Den bedste anbefaling herfra.”

Jesper

Konsultation & vitamin/mineraltest klient

“Tak for din hjælp da du gav mig et sundheds tjek og testede mig for, hvad min krop manglede for at komme op i gear igen. Der var flere ting i det, men det hjalp og jeg har fået det meget bedre. Kan kun anbefale andre at få det gjort. Pengene er givet godt ud.”

Kirsten

Konsultation & vitamin/mineraltest klient

“…du har været fantastisk til at hjælpe mig med mine hedeture – de er i den grad på et minimum nu ….”

Lone

Zoneterapi klient

“Tusind tak for indtil videre 2 behandlinger hos dig. Glæder mig til at komme igen. Så dejligt og afslappende. Kan mærke hvordan udrensningen gør godt i min krop.”

Henriette

Zoneterapi klient

“Super god service! Fik mit program inden for kort tid og så fik jeg masser af gode råd. Kan nemt anbefales!”

Nicklas

Konsultation & vitamin/mineraltest klient

Bemærk jeg har katte!

De har IKKE adgang til behandler rummet.

Hvis du er meget allergisk kan jeg evt. komme til dig med min briks eller anbefale anden behandler. 

Hvis jeg skal komme til dig koster det dog et gebyr på 150,-

Dette gebyr lægges oveni prisen for behandlingen.


Find min klinik på sjælland

4622 Havdrup

Energi til livet nu v/Susanne Rikke Demuth – CVR-NR.: 41398558

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *