Hej, jeg hedder Susanne Rikke Demuth, kalder mig mest Rikke.

Jeg er fra 1975, uddannet Biopat/Naturopath ibm & zoneterapeut fra  Institut for Biologisk Medicin og  RAB registreret via branceforeningen  FDZ.

Læs mere om mine uddannelser og erfaringer her.

Som biopat/naturopath i biologisk medicin og zoneterapeut, er jeg en komplementær behandler som ser holistisk på dine udfordringer samt problemstillinger og samarbejder med andre relevante faggrupper.

Min mission er at gøre sundhed lettere for den enkelte og møder mine klienter, hvor de er og hjælper dem ud fra deres udgangspunkt og behov. 

Jeg er især passioneret omkring at hjælpe folk med træthed, stress, fordøjelses og søvnproblemer.
Jeg tilbyder forløb med biopatisk konsultation, vegatest, zoneterapi, øreakupunktur, energi screening og gunalight lysterapi.

Da jeg er registreret alternativ behandler kan jeg tage klienter med tilskud fra danmark og via forsikring til zoneterapi behandling. 

Hvad siger mine klienter?

Hvis du vil sætte foden det rigtige sted! Hos Rikke møder man smil, varme og ro – nærvær og indlevelse. Måske er det oplevelsen af at blive mødt, der hvor man er, i nuet, netop den dag, man træder ind af døren. Jeg bruger zoneterapien til at opretholde balancen i krop og sind, og der er ingen tvivl om, at behandlingerne er meget effektive, Rikke er meget dygtig til sit fag – og til at sætte ind, der hvor der er brug for det. Altid er der god tid og oprigtig interesse for at finde indsatsområderne, inden behandlingen påbegyndes.  Jeg vil helt klart anbefale Rikke. 

Malene

Zoneterapi klient

“Mit første møde hos Susanne gik over alt forventning. Hun sikrer et fortroligt rum, hvor du fra første sekund føler dig tilpas. Dette er vigtigt, hvis man skal drage nytte af behandlingen. Susanne er udover ar være et behageligt menneske også meget fagligt dygtig. Hun giver sig tid til at høre om dine problemer, således hun kan tilrettelægge den korrekte behandling. Den bedste anbefaling herfra.”

Jesper

Konsultation & vitamin/mineraltest klient

“Tak for din hjælp da du gav mig et sundheds tjek og testede mig for, hvad min krop manglede for at komme op i gear igen. Der var flere ting i det, men det hjalp og jeg har fået det meget bedre. Kan kun anbefale andre at få det gjort. Pengene er givet godt ud.”

Kirsten

Konsultation & vitamin/mineraltest klient

“…du har været fantastisk til at hjælpe mig med mine hedeture – de er i den grad på et minimum nu ….”

Lone

Zoneterapi klient

“Tusind tak for indtil videre 2 behandlinger hos dig. Glæder mig til at komme igen. Så dejligt og afslappende. Kan mærke hvordan udrensningen gør godt i min krop.”

Henriette

Zoneterapi klient

“Super god service! Fik mit program inden for kort tid og så fik jeg masser af gode råd. Kan nemt anbefales!”

Nicklas

Konsultation & vitamin/mineraltest klient

Kontakt mig!

    Energi til livet nu v/Susanne Rikke Demuth – CVR-NR.: 41398558

    Find min klinik på sjælland

    4622 Havdrup

    Medlem af Danske Terapeuter