Hvad er en vegatest og hvordan foregår det hos mig?

biopat vegatest

Energi til livet nu – # biopat # vegatester

Vegatest – # kosttilskud # test 

Jeg bruger vegatest i mine biopatiske konsultationer fordi den kan give indsigt i ubalancer i kroppen, allergier, mangel på næringsstoffer som vitaminer, mineraler og man kan teste produkters effektivitet med mere.

Jeg starter med at finder et godt testpunkt i din håndflade, som jeg tester på. Det er naturligvis helt smertefrit.

Testen består af et let dobbelttryk med en sondespids (ligner nærmest en kuglepen) i håndfladen, mens du i den anden hånd holder en kontaktelektrode.

Strømstyrken som sendes gennem kroppen er ganske svag og kan ikke mærkes.

Vi har en stille og rolig samtale undervejs, hvor vi gennemgår resultaterne – de fleste bliver positivt overrasket over resultaternes korrekthed.

spørgsmål?

Ring på tlf 27 21 34 31 og få kort samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig

Kontakt mig på chatten i nederste højre hjørne.

Åben Hverdage kl. 9-17
(Lukket helligdage & weekend) 

Hvad siger mine klienter?

Kan klart anbefales. Man mødes med åbenhed, venlighed og kompetence. Fantastisk zoneterapibehandling. Vegatest rigtig fint. Anbefalingerne har virket godt. Juanita & Connie

Juanita & Connie

Klienter vegatest & zoneterapi

“Rikke er super sød og imødekommende. Her føler man sig velkommen og lyttet til. Rikke virker meget kompetent og gav mig rigtig gode råd om kost og kosttilskud, jeg nu skal til at prøve af :-)”

Benedicte

Klient vegatest, energi screening og elektroakupunktur behandling

Jeg har været rigtig tilfreds med mit besøg hos dig. Jeg har fået købt de piller du anbefalede mig at tage, og jeg synes allerede at jeg kan mærke at jeg har fået det bedre, ikke så træt mere og føler mig udhvilet om morgenen, så det er jo rigtig dejligt.

Anonym

Klient vegatest

Det var super dejligt at komme hos dig, synes du er fantastisk til at forklare, fortælle om produkterne og hvad man skal gøre for at få det bedre. Og så er du vild god til at få en til at føle sig velkommen og det var også rigtig dejlig zoneterapi, jeg var hel afslappet resten af dagen 🙂 Jeg er startet på de forskellige vitaminer m.m og glæder mig til at se hvordan det kommer til at gå.

Anonym

Klient vegatest, energi screening og elektroakupunktur behandling

Det var super dejligt at komme hos dig, synes du er fantastisk til at forklare, fortælle om produkterne og hvad man skal gøre for at få det bedre. Og så er du vild god til at få en til at føle sig velkommen og det var også rigtig dejlig zoneterapi, jeg var hel afslappet resten af dagen 🙂 Jeg er startet på de forskellige vitaminer m.m og glæder mig til at se hvordan det kommer til at gå. 

Anonym

Klient vegatest & zoneterapi

Jeg plejer at tage mange vitaminer men alligevel er min krop ud af balance. Rikke har lagt et program som jeg skal følge med efter jeg have får Vegatest og energysceening. Rikke er virkelig sød og kompetent i hendes fag. Når jeg har spørgsmål , der får jeg altid hjælp med en god forklaring og afklaring på min tvivl. En varm anbefaling her fra og I vil være glade for , at være hos Enegitillivet.nu klinik.

Anonym

Klient vegatest, energi screening og elektroakupunktur behandling

Har været sygemeldt med stress fra december 2020. Har nærmest ligget i fosterstilling uden energi. Kunne ikke koncentrere mig eller være sammen med andre mennesker.

Jeg så Rikkes webinar om adaptogene urter og stress i februar 2021 og bestilte hurtigt en biopatisk konsultation hos hende . Jeg fik så anbefalet forskellige vitaminer, urter og mineraler. Efter 3 uger begyndte jeg at mærke at min energi langsomt begyndte at komme tilbage.

I dag er jeg nået langt. Kan være vågen hele dagen. Går uden problemer 6-7 km i et stræk. En kæmpe sidegevinst er, at jeg har tabt 7 kg. Trangen til søde sager er forsvundet. Jeg har simpelthen ikke lyst til det mere.

I april 2021 fik jeg i forbindelse med opfølgning lavet en vegatest og energi screening. Den viste bl.a. der var ubalance i venstre side af min krop. Selvfølgelig var der det, for jeg har i over et år, haft en nerve i klemme i skulderen, som gør det brænder ned i min arm, tommel og pegefinger. Rikke sendte strøm igennem min arm. Og for første gang i et år kunne jeg mærke mine muskler i armen, som de engang var. Smerterne er ikke væk endnu, så jeg skal helt sikkert prøve energi screening med elektro-akupunktur igen hos Rikke, for jeg tror på at det vil hjælpe.

Jeg giver Rikke mine varmeste anbefalinger!

Tina Jørgensen Vegatest & energi screening samt elektro akupunktur klient

Medlem af branceforeningen FDZ
RAB-registreret Zoneterapeut
Uddannet Biopat/naturopath ibm

Energi til livet nu v/Susanne Rikke Demuth – CVR-NR.: 41398558