Dårlig søvn, ingen energi og overskud?
Gør noget ved det –
få min hjælp!

Book mit særlige
vegatest + zoneterapi tilbud til nye klienter!

Kun 350 kr pr. behandling (Normalpris 1.100 kr samlet) 

Hvad indeholder mit intro tilbud på vegatest & zoneterapi?

  Vegatest 1. behandling:

Vegatest ca. 45 min incl. samtale + evt. lille program med fx forslag til kosttilskud, urter med mere.

Zoneterapi 2. behandling

Zoneterapi på fødder i ca. 35-45 min på briks med behagelig musik. Denne behandling booker vi tid til sammen efter din vegatest.

Bemærk begge behandlinger betales samlet på vegatest dagen


Hvad gør vegatesten?

Vega testen giver dig et indblik i mangler på fx vitaminer og mineraler, allergier og fødevareintolerencer samt ubalancer i kroppen.


Hvorfor zoneterapi?

Zoneterapi giver ro i kroppen og styrker kroppens egen udrensning og helende processer.


Her ligger klinik Energi til livet nu

spørgsmål?

Ring til mig på tlf 27 21 34 31 eller k ontakt mig på chatten i nederste højre hjørne

Klinikkens adresse:
Skolevej 64
4622 Havdrup

Klik her og find vej dertil!

Åben hverdage 10-16 (Man-tirs 10-18)

Sådan booker du tilbuddet:

Klik på den nederste blå knap herunder. Så kan du oprette dig ganske uforpligtende i mit booking system og nappe dit tilbud.

Kun interesseret i vegatest?

Få 10 % på prisen på vegatest som ny klient.
(Normalpris kr 550 kr (45 min))
Du booker blot Vegatesten til normalpris og skriver “Ny klient” i kommentarfeltet så fratrækkes rabatten ved betaling på dagen.


Her er det din tid med afslapning, ro og velvære

Min klinik er på min private adresse i Havdrup, hvor jeg har indrettet et rum til formålet. Jeg har sørget for at der er rart at være, behagelig temperatur og afslappet stemning.

Hvor kan du parkere
når du er til behandling hos mig?

Hvad siger mine klienter?

Kan varmt anbefales. God gennemgang og skøn zoneterapi

Elly

Klient vegatest & zoneterapi

“…du har været fantastisk til at hjælpe mig med mine hedeture – de er i den grad på et minimum nu ….”

Lone

Klient zoneterapi behandling

“Tusind tak for indtil videre 2 behandlinger hos dig. Glæder mig til at komme igen. Så dejligt og afslappende. Kan mærke hvordan udrensningen gør godt i min krop.”

Henriette

Klient zoneterapi behandling

Kan klart anbefales. Man mødes med åbenhed, venlighed og kompetence. Fantastisk zoneterapibehandling. Vegatest rigtig fint. Anbefalingerne har virket godt. Juanita & Connie

Juanita & Connie

Klienter vegatest & zoneterapi

“Rikke er super sød og imødekommende. Her føler man sig velkommen og lyttet til. Rikke virker meget kompetent og gav mig rigtig gode råd om kost og kosttilskud, jeg nu skal til at prøve af :-)”

Benedicte

Klient vegatest, energi screening og elektroakupunktur behandling

Jeg har været rigtig tilfreds med mit besøg hos dig. Jeg har fået købt de piller du anbefalede mig at tage, og jeg synes allerede at jeg kan mærke at jeg har fået det bedre, ikke så træt mere og føler mig udhvilet om morgenen, så det er jo rigtig dejligt.

Anonym

Klient vegatest

Det var super dejligt at komme hos dig, synes du er fantastisk til at forklare, fortælle om produkterne og hvad man skal gøre for at få det bedre. Og så er du vild god til at få en til at føle sig velkommen og det var også rigtig dejlig zoneterapi, jeg var hel afslappet resten af dagen 🙂 Jeg er startet på de forskellige vitaminer m.m og glæder mig til at se hvordan det kommer til at gå.

Anonym

Klient vegatest, energi screening og elektroakupunktur behandling

Hvis du vil sætte foden det rigtige sted! Hos Rikke møder man smil, varme og ro – nærvær og indlevelse. Måske er det oplevelsen af at blive mødt, der hvor man er, i nuet, netop den dag, man træder ind af døren. Jeg bruger zoneterapien til at opretholde balancen i krop og sind, og der er ingen tvivl om, at behandlingerne er meget effektive, Rikke er meget dygtig til sit fag – og til at sætte ind, der hvor der er brug for det. Altid er der god tid og oprigtig interesse for at finde indsatsområderne, inden behandlingen påbegyndes. Jeg vil helt klart anbefale Rikke.

Malene

Klient zoneterapi behandling

Zoneterapi hos mig – sådan foregår det

Når du ankommer tager vi en kort snak om dine ønsker til behandlingen og dine problemstillinger. Hvis det er din første behandling får du en test med min vegatester og et program med tiltag og tilskud som kan støtte dig i din proces. Du kommer så op på briksen og kan få et tæppe over dig, hvis du har behov for det samt pude under benene så du ligger godt. 

Hvis du ønsker det kan jeg starte med at give dig øreakupunktur som forstærker effekten af zoneterapien.

 Jeg pakker så et håndklæde om dine fødder og smører dem ind i en behagelig olie eller creme imens jeg varmer fødderne op med forskellige bevægelser så de er klar til og kan tage godt imod behandlingen. Jeg udvælger de systemer som er relevante for dig.

Vi kan evt. snakke stille undervejs, hvis du har behov for det, ellers er der blid musik i rummet du kan lytte til. Det er helt ok, hvis du falder i søvn under behandlingen. Jeg skal nok vække dig stille og roligt når den er slut. Du skal bare slappe af.

Når jeg er færdig med din behandling får du 5 minutter for dig selv på briksen til at slappe af og trække vejret godt og roligt. Jeg kommer derefter ind til dig med et glas vand, da det er vigtigt efter behandlingen også i dagene efter.

Du kan betale kontant, med dankort eller mobilepay.

Efter behandlingen sender jeg dig en mail med faktura, hvor der er link til betaling via mobile pay.

Denne faktura betales inden du går, vi kan også sagtens klare betalingen inden behandlingen, det er helt op til dig.

Bemærk jeg har katte!

De har IKKE adgang til min klinik.

Hvad er zoneterapi godt for?

Zoneterapi er for alle og kan også bruges til at vedligeholde et godt helbred.

Zoneterapi er en behandlingsmetode, hvor terapeuten med trykpåvirkninger ét sted på kroppen søger at forbedre funktionen et andet sted.

Teorien bag er, at hele kroppen afspejles i delområder af kroppen, som kommunikerer og vekselvirker med helheden.

Zoneterapi kan bruges flere steder på kroppen, men udføres mest med tryk på fødderne.

Tre ting kendetegner zoneterapi

Behandlingen sætter kroppens selvhelbredende kræfter i gang.Terapeuten arbejder holistisk – det vil sige ser på klientens hele situation med fokus på både funktionsforstyrrelser, årsagerne og kroppens selvhelbredende kræfter.Terapeut og klient arbejder tæt sammen. Klienten tager et medansvar for sin behandling.

Godt mod livsstilssygdomme

Zoneterapi er især velegnet til moderne livsstilssygdomme, hvor der sjældent er tale om én årsag – en virkning, men om flere forskellige ubalancer.

Derfor er zoneterapi blevet så populær som behandlingsform.

Zoneterapi kan ikke helbrede dig, men styrke din krop og psyke og lindre bivirkninger.

(Ovenstående info om zoneterapi er lånt fra www.fdz.dk)

Hvor mange gange har jeg brug for?

Det er individuelt, men der skal som regel 3-5 gange til, hvis man har en problemstilling som man vil have hjælp til.

Som vedligeholdende behandling anbefaler jeg ofte zoneterapi hver 3.-4. uge især, hvis det er hormonellle udfordringer du kommer med.

Ved stress symptomer, kan det være godt med en behandling hver 2. uge i en periode, hvis det skal have bedst mulig effekt.

Du vil ofte kunne mærke forskel allerede efter din første behandling på briksen.

Hvad er vegatest og hvordan foregår det?

Vegatest kan fx give indsigt i ubalancer i kroppen, allergier, mangel på næringsstoffer som vitaminer, mineraler og man kan teste produkters effektivitet med mere.

Jeg starter med at finder et godt testpunkt i din håndflade, som jeg tester på. Det er naturligvis helt smertefrit.

Testen består af et let dobbelttryk med en sondespids (ligner nærmest en kuglepen) i håndfladen, mens du i den anden hånd holder en kontaktelektrode.

Strømstyrken som sendes gennem kroppen er ganske svag og kan ikke mærkes.


Vi har en stille og rolig samtale undervejs, hvor vi gennemgår resultaterne – de fleste bliver positivt overrasket over resultaternes korrekthed.

Sådan booker du vegatest & zoneterapi til rabatpris:

1) Klik på den blå knap herunder og opret dig ganske uforpligtende i mit booking system.

2) Du vil få tilsendt en kode som du skal indtaste når du logger ind.
(Hvis det driller så ring til mig på 27 21 34 31)

3) Gå ind, find en tid og book din vegatest & zoneterapi til specielpris.

Hvis du har spørgsmål inden, så chat med mig via messenger i nederste højre hjørne eller ring til mig.

Medlem af branceforeningen FDZ
RAB-registreret Zoneterapeut
Uddannet Biopat/naturopath ibm

2 behandlinger for  kun 700 kr
(Normalt 1.100,-)

Energi til livet nu v/Susanne Rikke Demuth – CVR-NR.: 41398558