En af de gode råd, som jeg oftest har hørt gentaget i min tid i helsebranchen,  er at starte dagen et stort glas vand med økologisk citronsaft. Man kan evt tilsætte et lille nib himalayasalt i. Jeg gør det som det første om morgenen. Det er blevet min faste vane og jeg kan mærke stor forskel, hvis jeg en dag ikke når det.

Nogen morgener hælder jeg lidt valleforce eller vitabiosa i til maven og fordøjelsen. Hvis du tilsætter 1 tsk hvedegræspulver eller andre greens pulvere så bliver det til en hurtig grøn juice.

Prøv det og se om du kan mærke forskellen. Det hydrerer kroppen, styrker leveren og nyrere og hjælper kroppen med at komme af med affaldsstoffer. Citronsaft er også godt til at stimulere mavesyren. Læs mere om mavesyren og dens betydning her

#energitillivetnu #fastgreenjuice #morgenvane #Pukka #Naturesourcedk

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *