Søndag skal jeg have familien på besøg for at fejre min 39 års fødselsdag. Ugen har været travl og vi har været til en anden fødselsdag lørdag, så der har ikke været så meget tid til at forberede arrangementet.

Allerede på vejen hjem fra en ellers super hyggelig fødselsdagsbrunch, kan jeg mærke jeg bliver lidt modløs og træt. Træt ved tanken om den kæmpe liste af gøremål vi har, inden vi er klar til gæster søndag. Jeg begynder langsomt at få lidt “øv tanker” og blive irriteret.

Da vi kommer hjem vælger jeg, at lægge mig på sofaen med en dyne og slumre. Jeg falder lidt i søvn og bliver døsig. Min mand kommer op og spørger om jeg har givet helt op =om det er ham som skal gøre klar alene 😉 Jeg føler mig lidt tung i kroppen og tænker for pokker da, skulle jeg have lavet det praktiske først og så slappe af bagefter. Jeg rejser mig op og går så i gang med de forskellige ting vi skal nå i dag. Jeg når en hel del inden vi spiser aftensmad dog stadig lidt træt og flad.

Da vi har spist, får jeg lyst til at se julefilm med familien, men er det nu smart nu vi har så meget vi skal nå?
Jo tænker jeg, jeg vil nyde noget tid sammen med min datter og mand først. Det har jeg brug for. Vi sætter os i sofaen og ser film sammen, snakker og råhygger. Bagefter skal datteren puttes og så går min mand og jeg i gang med resten af listen.

Jeg kan mærke jeg går til opgaverne i fint humør nu og selvom vores datter kommer op flere gange, da hun er så spændt på i morgen, bliver jeg ikke irriteret, men putter hende og hun får endda også en ekstra godnat sang. Min mand og jeg hygger os med at gøre klar og arbejder derudaf.

Nu sidder vi så i sofaen og snakker dagen i morgen igennem og jeg har lavet en liste med de sidste forberedelser. Selvom jeg havde så svært ved at overskue tingene, da vi kørte hjem i eftermiddags, er jeg glad for at indse at der er styr på tingene nu.
Jeg passede på mig selv og prioriterede at slappe af og nyde, som det vigtigste, og alligevel nåede jeg alt det jeg gerne ville og endda i godt humør.
Jeg glæder mig til min familie kommer og fejrer min fødselsdag sammen med mig. Man må nyde før man kan yde 🙂

image

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *