Efter en dag på benene i butik er det bedste bare at smide sig lidt på sofaen med en dyne og hvile lidt inden aftensmaden.. Luksus at jeg så har en skøn mand som ofte tilbyder at varme aftensmaden og laver mig en kop te, men uanset, tror jeg det er vigtigt at lytte til ens krop og give den en pause når der beder om det. Ofte går jeg i gang med alt det praktiske efter en lang arbejdsdag selvom jeg er træt og så bliver jeg ofte sur, irriteret over småting, som prinsessen gør og lidt martyragtig… Jeg har lagt mærke det faktisk kan lønne sig at lade kroppen hvile sig lidt og så lave praktisk bagefter. De fleste er opdraget til det omvendte eller tænker det er det man SKAL gøre, men hvorfor?  Så prøv at nyde for du yder, du når sikkert det du skal alligevel og hvis ikke, så har du sikkert en alt for urealistisk todo liste…   🙂

image

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *