Julestressen fik tag i mig

Jeg har det ikke så godt for tiden..
Så fik jeg sagt det, bare erkendelsen af det føles som en lettelse. Julestressen fik tag i mig… 🙁

December kan få det værste op i mig.
Alle forventningerne til, hvordan måneden skal være for mig selv og min datter kombineret med savn af dem jeg har mistet i mit liv har ikke gjort mig noget godt i år.

Stress symptomer

Tudeture om morgenen inden job, dårlig hukommelse og tristhedsfølelsen troede jeg egentlig var fortid nu. Men nej, nu kom den søreme forbi igen. Følelsen af at intet rigtigt gjorde mig glad begyndte at fylde og gjorde mig ked af det. Julen blev en pestilens. Den var bare noget, som bare gjorde at alt blev så fortravlet og vi skulle nå en hel masse. Min datter glædede sig som alle børn jo gør og jeg prøvede at dele hendes glæde, men havde allermest lyst til at trække mig under dynen og være alene og melde fra til alle ting…

Åh nej ikke igen

Så kom bekymringerne, åh nej, nu er den gal igen, har jeg fået stress igen og kan jeg komme ud af det igen og så gik det ud over søvnen og væk var min lyst til socialt samværd.

Jeg har tænkt meget over om jeg skulle poste det her, da jeg virkelig ikke er glad for at skulle indse at jeg stadig kæmper med stressen og de dårlige tanker. Men man siger jo at erkendelse er det første skridt og det vigtigste er at prøve at lære af de udfordringer man møder i livet.

Klø, klø, krads

Sidder her første juledag med kløende nældefeber over hele kroppen og har ikke fået sovet særlig meget. Skal jeg tude over det, ja at græde igennem er faktisk godt.. Måske skal jeg bare indse at det nok er et resultat af at jeg ikke har passet på mig selv, men presset for meget på og ikke lyttet til mig selv samt glemt at skabe plads til den nydelse og ro jeg jo ved er så vigtig for at jeg trives i en travl hverdag

Nobody is perfect

… Practice what you preach, ja netop den tanke har nok holdt mig fra at indrømme stressens grimme ansigt kigger frem igen. Ikke fedt som kommende behandler og uddannet helsevejleder at indrømme jeg ikke har så meget styr på det hele som jeg gerne ville have trods masser af redskaber i rygsækken. Måske skulle jeg bare indse at jeg er et menneske, som prøver at gøre mit bedste for at finde balancen mellem familieliv og ny karriere og så skal lære at blive bedre til samtidig at passe på mig selv i processen.

Håber du som har taget dig tid til at læse det her, har fået noget ud af det. Det ville være dejligt, hvis det kunne hjælpe dig som måske kender det fra dig selv til ikke at føle dig alene med det og vide vi ikke skal være perfekte.

Jeg accepterer mig selv som jeg er lige i dette øjeblik

Jeg kan mærke lettelsen over at have accepteret at jeg lige nu mærker konsekvenserne psykisk og fysisk af en måned med alt for meget at se til og alt for lidt balance imellem at yde og nyde.  Det føles faktisk godt at acceptere mig selv som jeg er lige nu og indse at det er ok. Det vigtigste er at lære af processen for jeg elsker jo stadig min nye karriere og retning i livet, jeg skal bare stadig huske at passe mig selv.

Her er et billede af min nældefeber og en affirmation Louise Hay postede på min fødselsdag i år. Den giver godt nok mening nu mere end nogensinde. Ønsker alle et godt nytår og husk at passe på dig selv 😉
image

image

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *