Påsken i vores familie består ofte af en del sociale arrangementer med min mands side af familien. Min mand og datter elsker det og hopper ud til bilen. Jeg er dog ikke altid så begejstret som resten af familien og det til trods for jeg elsker vores familie og faktisk godt kan lide at ses. Da jeg var nede med stress blev jeg hjemme og var faktisk lidt ked af det når min mand og datter kørte afsted uden mig. Ofte var det dog det rette valg at blive hjemme…

Jeg har ikke stress mere, men kan stadig godt blive fyldt op og have lyst til at blive hjemme. Jeg kan dog godt lide at udfordre mig selv når tankerne kommer om at jeg ikke vil med og egentlig hellere ville sidde hjemme i haven med en kop te. Nogen gange bliver jeg hjemme, men idag var der en del af mig som egentlig gerne ville med.

Hvad er det så som gør jeg ikke lige orker afsted i dag selvom jeg også egentlig gerne vil lidt alligevel.. Er det det med at skulle dresse op… Hoppe ud af slappe tøjet og hejse babs og nutte op i en tætsiddende bh? Ja det er en del af det i dag…

Hvorfor ikke bare tage afsted i det afslappede tøj? Nej det kan man da ikke…

Jo det kan og hvis familien ikke kan acceptere det, hvem kan så? Så idag tog jeg afsted uden bh og i slappe tøjet. Lidt af en udfordring, men det gjorde at de negative tanker omkring det at skulle ud af døren stilnede af…

Ja nogen gange skal man bare udfordre sin perfektionistiske hjerne og give slip… Så kommer overskuddet snigende ?❤️

Så her har I mig på vej til påske tam tam i slapper tøj og uden bh. Skriv endelig, hvis du kan genkende noget eller mit opslag rammer noget i dig du gerne vil dele. Tak fordi du læste med. Pas på dig og rigtig god påske ?

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *